Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Wat ga je doen?

De workshop begint met een inleiding in de gereedschappen en materialen die worden gebruikt bij het maken van origami in zilver. Met behulp van technieken die zijn geïnspireerd op traditionele origami-ontwerpen leer je hoe je een zilverplaat kunt vouwen en manipuleren.

Aan de hand van demonstraties en persoonlijke begeleiding krijg je inzicht in de techniek en verschillende patronen.

Origami in zilver kan worden gebruikt om een reeks juwelen te maken, van eenvoudige tot meer complexe en abstracte vormen. Deelnemers kunnen experimenteren met verschillende vouwen en vormen.

Voor wie?

Voor beginners en gevorderden.

Door wie? 

Juweelontwerpster Nathalie Perneel  studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen en verfijnde haar vaardigheden aan de Escola Superior de Artes e Design in Porto. Daarna kreeg ze de kans zich verder te specialiseren aan de Royal College of Art in Londen, waar ze in 2008 afstudeerde. Nathalies werk is te omschrijven als fijn en delicaat met een twist. Haar doel? Het plezier van het juweelontwerpen in haar stukken overbrengen.

Wanneer?

  • Maandag 22 mei en dinsdag 23 mei 2023.

  • Telkens van 9u30 tot 16u30.

Waar?

DIVA atelier, Kaasstraat 13, 2000 Antwerpen.

Meer info?

Contacteer atelier@divaantwerp.be of +32 (0)3 360 52 52.

Disclaimer

Ben je genoodzaakt je workshop te annuleren? Tot twee weken (14 dagen) voor aanvang van de workshop betaal je €50 administratiekosten. Indien je minder dan 14 dagen voor aanvang annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervanger voorstellen. De organisator kan een workshop annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen of overmacht. In dit geval krijg je het volledige bedrag terugbetaald.